Bakkersbrein

Bakkersbrein: de leukste
manier om je vakkennis te testen

Bakkersbrein is verdeeld over verschillende functies en levels.

Verkoopmedewerker is voor de ontwikkeling van kennis over alles op de winkelvloer; productkennis, hygiëneregels, maar ook hoe om te gaan met klanten.

Productiemedewerker is voor de ontwikkeling van kennis op de werkvloer in de bakkerij; ook hier komt productkennis aan bod maar ook proces-, apparatuur- en opslagzaken.

Verkoopmedewerker Level 1: is voor medewerkers, werkzaam op de winkelvloer, die de app voor het eerst spelen en/of net in de bakkerijwinkel werkzaam zijn.
Verkoopmedewerker Level 2: is voor gevorderde medewerkers. In dit level gaan we ervan uit dat alle categorieën van Level 1 zijn uitgespeeld met een score van minimaal 160.
Productiemedewerker Level 1: is voor medewerkers, werkzaam in de bakkerij/productieruimte, die de app voor het eerst spelen en/of net in de bakkerij werkzaam zijn.

Bakkersbrein is een spel om de kennis te vergroten, door de vragen te beantwoorden. Er wordt in de app aangegeven of het antwoord juist of onjuist. Om meer te weten over de verschillende thema’s en onderwerpen is hieronder een lijst met mogelijke bronnen weer gegeven.

Bekijk de verschillende websites, volg toepasselijke trainingen en verdiep je in je vak!

Categorie/onderwerp V/P Level Bron/Website
Allergenen V 1 www.bakkerspedia.nl
www.nbc.nl
Apparatuur P 1 www.beko-techniek.nl
Arbeid V/P 1-2 www.sociaalfondsbakkersbedrijf.nl
www.blijmetstofvrij.nl
Banket droog V 1-2 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/productkennis-voor-verkoopmedewerkers
Banket nat V 1-2 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/productkennis-voor-verkoopmedewerkers
Chocolade V 1 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/productkennis-voor-verkoopmedewerkers
Etiketteren V 1 www.bakkerspedia.nl
www.nbc.nl
Grondstof banket P 1 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl
Grondstof brood P 1 www.bakkerspedia.nl
http://nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/toppraktijk
Groot Brood V 1-2 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/productkennis-voor-verkoopmedewerkers
Hygiëne V/P 1 www.svvw.nl
www.nbc.nl
Klant V 1 www.ambachtelijkebakkerij.nu
http://nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/actief-verkopen
http://nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/verkopen-met-succes
Klein Brood V 1-2 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/productkennis-voor-verkoopmedewerkers
Opslag en bewaren P 1 www.svvw.nl
Product banket P 1 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl
Product brood P 1 www.bakkerspedia.nl
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/toppraktijk
Productafwijking V/P 2-1 www.bakkerspedia.nl
Verkoop V 2 www.ambachtelijkebakkerij.nu
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/actief-verkopen
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/verkopen-met-succes
Verpakken en bewaren V 2 www.ambachtelijkebakkerij.nu
www.svvw.nl
Voedselveiligheid V/P 2-1 www.svvw.nl
Winkelbeleving V 2 www.nationalebakkerijacademie.nl
www.ambachtelijkebakkerij.nu
www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/winkelbegeleider

Bakkersbrein is een initiatief van: